ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΥΓΟΥ

Home » ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΥΓΟΥ

Η νεολαία Ζυγού βλέποντας ότι το γυμνάσιο του Ζυγού-Κρυονερίου να σταματά την λειτουργία του ανέλαβε δράση.

Κάλεσαν τους προέδρους των δυο κοινοτήτων Ζυγού και Κρυονερίου,αλλά και τους πρόεδρους των συλλόγων του χωριού μας και τους εξέφρασαν της ανησυχίες και τα παράπονα τους για την προχειρότητα αυτής της κίνησης από πλευράς του υπουργείου παιδείας.

Το παράλογο είναι ότι οι μαθητές φεύγουν από ένα κτήριο πάρα πολύ καλό και θα στεγαστούν σε τόλ τα οποία δεν είναι συντηρημένα σωστά και οι μαθητές είναι εκτεθειμένοι στην υγρασία και την ζέστη αφού τα τόλ είναι παλιά.

Την σχολική χρονιά 2013-2014 οι μαθητές του σχολείου μας ήταν γύρο στους 75 αλλά η πραγματική δύναμη των μαθητών είναι παραπάνω,πολύ όμως στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία της Καβάλας.

Από πλευράς γονέων καθηγητών και κοινότητας ( στο παρελθόν δεν είχαμε καμία αντίδραση),δεν γίνεται τίποτα το αντιμετωπίζουν με κατεβασμένα τα χέρια λες και δεν αφορά όλους μας.

Τα παιδιά πήραν την διαβεβαίωση ότι θα υπάρχει αντίδραση από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση,τουλάχιστον οι μαθητές να μετακινηθούν αφού γίνουν οι εργασίες στις εγκαταστάσεις του σχολείου του Αμυγδαλεώνα.

Η επόμενη δράση ήταν το κάλεσμα όλων των χωριανών να παρακολουθήσουν σεμινάριο από διασώστη του ΕΚΑΒ καβάλας για το πως θα διασώσουμε και θα διαφυλάξουμε περιστατικά που θα μπορούμε να ξεπεράσουμε με την άμεση δράση μας και την βοήθεια μας προς κάθε άτομο που θα το έχει ανάγκη.Η ανταπόκριση των χωριανών μας ήταν θετική και έδωσε χαρά στα παιδιά αλλά και τα μέλη του φυσιολατρικού συλλόγου.
seminario ekav

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top