3η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΟΥ Ε.Π.Σ.ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ 1-3

Home » 3η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΟΥ Ε.Π.Σ.ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ 1-3
aris zygoy 2014 aris zygoy

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χαλαρά και για τις δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι αναγνωρισημότητας έχοντας μια μικρή υπεροχή η ομάδα του Πάοκ κάνοντας κάποιες φάσεις αλλά χωρίς ουσία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Άρη μπήκε πάρα πολύ γερά και μόλις στο 58΄ μετά απο προσπάθεια του Κιουρζιάδη απο την αριστερή πλευρά της άμυνας του Πάοκ δέχτηκε σκληρό φαουλ λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή (το φάουλ τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα).

Την παράβαση του αμυντικού ανέλαβε να την εκτελέση ο Οσγουρίδης ο Χάρης που μετά απο μικρή κομπίνα του στρώθηκε η μπάλα και αυτός με ευθύβολο σούτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 για την ομάδα μας.

Η καλή παρουσία της ομάδας του Άρη συνεχίστηκε και στο 70′ ο συνήθης ύποπτος Άγγελος Πυργιλής (φέτος σε δυο παιχνίδια έχει σκοράρει 4 φορές)μετά απο προσωπική προσπάθεια με δυνατο σουτ έξω απο την περιοχή διαμόρφωσε το 0-2.

Ο Άρης μετα αυτο το σκορ ασφαλειας χαλαρωσε και έτσι στο 86′ μετά απο λάθος της άμυνας ο επιθετικός του Πάοκ εκλεψε την μπάλα και την πλάσαρε στα δυχτια του Δημήτρη του Μπα’ι’ου μειώνοντας την διαφορά στο ένα γκόλ 1-2.

Ο Πάοκ πίεσε να ισοφαρίσει,αλλά δεν μπορούσε αφού η κούραση των παιχτών φαιινόταν στο γήπεδο.

Την ελπίδα για ισοφάριση την έσβυσε πάλι ο Πυργιλής,με σούτ αυτη την φορά  λίγο μέσα απο την γραμμή της μεγάλης περιοχής κρέμασε τον τερματοφύλακα σημειώνοντας του δέυτερο προσωπικό τέρμα στο 92′ κάνοντας το 1-3 για τον Άρη Ζυγού.

Ο διαιτητής της αναμέτρισης κύριος Αναγνωστόπουλος μετά το γκόλ σφύριξε και το τέλος του μάτς.

Το τελικό 1-3 στέλνει την ομάδα του Άρη στην επόμενη φάση που είναι και τα προημιτελικά του κυπέλου Ε.Π.Σ.Καβάλας.  

Άρης Ζυγού: Μπά’ι’ος Δ.-Οζγουρίδης Χ.-Μπεγλίδης Γ.-Δημητριάδης Κ.-Αθανασιάδης Π.-Αθανασιάδης Δ.-Παυλίδης -Πυργιλής Α.-Μπόνος Π.-Ιακωβίδης Α.(Πέτρου 72′-Τσαχπίνης Π.87′)Κιουρζιάδης Κ.(Μελισσόπουλος 60′)

Πάοκ Καβάλας: Παπαδοπουλος-τόνιος-Αντέσχος-Σακάλογλου-Σαμπανίδης-Παπαδημητρίου-Μπαλάσης-Ανδρεαδάκης-(Μαυρομάτης 50′)-Μπουκοτέλης-(Ρίζος 75′)-Ανωτίδης(Αντωνιάδης 69′)-Μπασδάνης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top