ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΥΓΟΥ

Home » ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΥΓΟΥ
zygos 25i martiou 2013 dimotiko sxoleio zygoy pano meros

Οι δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου Ζυγού έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά αξιοποιώντας το αρχείο του σχολείου μας θα το παρουσιάσουν 3 Ιουνίου 7 μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού μας σε οπτική μορφή .

Σας προτείνουμε να παραστείτε όλοι οι γονείς στην εκδήλωση αλλά να πάρετε μαζί σας και τους γονείς σας αλλά και τους παππούδες γιατί αυτό που θα δείτε ξεκινά από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του σχολείου μας μέχρι και σήμερα.

Η βράδια προβλέπετε να είναι ιδιαίτερα συγκινητική αφού θα δούμε σε τι συνθήκες πήγαιναν στο σχολείο οι πρόγονοι μας.

Θα δούμε φωτογραφίες και θα ακούσουμε πληροφορίες για το σχολειό μας που πάρα πολύ από εμάς τις αγνοούμε.

Είναι μια δουλειά που οι εκπαιδευτικοί μας την έκαναν με πολύ αγάπη και κόπο και μας αφορά όλους πιστεύω ότι όσοι παραβρεθούν  θα είναι πραγματικά τυχεροί.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συνέβαλαν σε αυτό το αριστούργημα που θα δούμε που υπάρχει από ότι μαθαίνω και η σκέψη να γίνει βιβλίο.

Για την συγκεκριμένη εκδήλωση θα παραβρεθούν εκπρόσωποι συλλόγων από το Λέχοβο και θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα από το δημοτικό σχολείο εις μνήμην όσων Λεχοβιτών εργάστηκαν για την κατασκευή του σχολείου μας.

Με την παρακάτω πρόσκληση το δημοτικό σχολείο και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σας καλεί στην εκδήλωση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουν ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού σχολείου Ζυγού σε συνεργασία  με το Σύλλογο  Γονέων και Κηδεμόνων, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου στις 19.00 με θέμα: «Το Δημοτικό Σχολείο  Ζυγού στο χρόνο-Η ιστορία του Σχολείου» Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!!

Δημοτικό Σχολείο Ζυγού Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top