ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ

Home » ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ
pontiakos sillogos kouponi ton 2euro

O ποντιακός σύλλογος Ζυγού όπως θα ξέρεται οι περισσότεροι έχει στην κατοχή του τραπέζια και καθίσματα πλαστικά που χρησιμοποιούνται σε εκδηλώσεις των συλλόγων του χωριού μας,αλλά και πάρα πολλές φορές χρησιμοποιούνται από συγχωριανούς μας για γάμους βαφτίσεις κ.τ.λ.
Με την χρήση αυτή όπως είναι φυσιολογικό υπάρχει φθορά,σπασμένα πόδια από καρέκλες και τραπέζια,και πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα.
Οι τέσσερις σύλλογοι του χωριού Ποντιακός σύλλογος,φυσιολατρικός,γονέων και κηδεμόνων και Άρης,μετά από σύσκεψη αποφάσισαν να εκδώσουν κουπόνια των 2 ευρώ για την αγορά καινούργιων τραπεζοκαθισμάτων.
Οι υποδομές αυτές πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα,γιατί θα τις χρειαστούν οι σύλλογοι στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις τους.
Νομίζω ότι είναι καθήκον μας να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια τους αφού και το ποσό είναι πάρα πολύ προσιτό.
Τώρα για τους κατοίκους εξωτερικού,μπορούν να καταθέσουν ότι ποσό θέλουν στου εξής λογαριασμούς : Ποντιακός σύλλογος  215/938516-90 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πολιτιστικός φυσιολατρικός σύλλογος  55628602 ATTIKA BANK, Άρης Ζυγού 215/296372-88 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Πρέπει να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη,με ότι δύναμη έχει ο καθένας,γιατί μας ενδιαφέρει η συμμετοχή όλων χωρίς να παίζει ρόλο το ποσό που θα καταβάλει ο καθένας.
Βλέπουμε ότι η συνεργασία των συλλόγων αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι είναι πάρα πολύ σημαντική και μέχρι τώρα έχει αποδώσει τα μέγιστα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Περισσότερες πληροφορίες :

Ποντιακός σύλλογος-Τσιρίδης Γεώργιος 6945407250

Φυσιολατρικόςσύλλογος-Μουράτης Σπύρος 6947680072

Σύλλογος γονέων και κυδεμόνων-Καρακασίδης Αναστάσιος 6944597721

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top