ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

Home » ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ
8712 190121301146854 1554665192 n

Μαθήματα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) για παιδιά (8-16 ετών) και ενήλικες θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο και Αύγουστο στην περιοχή του Ζυγός Καβάλας στο μοναδικής ομορφιάς Δάσος του Ζυγός μέσα σε μονοπάτια που έχουν ανοιχτεί αποκλειστικά για ορεινή ποδηλασία από τους ίδιους τους ποδηλάτες.

Τα γνωστικά αντικείμενα που θα ειπωθούν είναι: Είδη ποδηλάτων ρυθμίσεις σωστή θέση οδήγησης επισκευές πριν και κατα τη διάρκεια της βόλτας μας τεχνικές καταβάσεων και αναβάσεων Αθλητική Διατροφή

Απαραίτητα υλικά συμμετεχόντων: κράνος, γάντια, υδροδοχείο,σακιδιάκι πλάτης, εργαλία allen (Νο 4,5,6) κλειδιά γερμανοπολύγωνα (13, 14, 15, 17), kit επιδιόρθωσης ελαστικών, επιπλέον αεροθαλάμους (σαμπρέλες), τρόμπα χειρός, μικρογεύματα, θεμιτά και τα ποδηλατικά πολυεργαλεία.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν αυθημερόν ή σε διήμερα (Σ/Κ), με θεωρία και πράξη και στις δύο περιπτώσεις. Η θεωρία του διήμερου θα πραγματοποιηθεί σε ποδηλατάδικο της περιοχής όπου θα υπάρχει η ευκαιρία της επιτόπιας επίδειξης των τύπων και τον εξαρτημάτων ΌΛΩΝ των ποδηλάτων που υπάρχουν στην αγορά για την καλύτερη κατανόηση του θέματος καθώς και η ευκαιρία ρύθμισης τον ποδηλάτων μας.

Η 19ετής εμπειρία μου στο MTB εγγυάται για το αποτέλεσμα

Δηλώστε από σήμερα το ενδιαφέρον για τα διήμερα ή μονοήμερα μαθήματα στο τηλέφωνο 6946150116 (vodafon) ή στο e-mail bkatsoylis@yahoo.gr

Κόστος συμμετοχής μονοήμερων μαθημάτων 20€/άτομο Κόστος συμμετοχής διήμερων μαθημάτων 30€/άτομο

Δώρο σε όλους τους συμμετέχοντες ο χάρτης του Ζυγός με τα ποδηλατικά μονοπάτια σε κλίμακα 1/8000.

P4061215

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top