ΕΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑMEΑ ΑΠΟ ΤΟ EYRO TAXI ΚΑΒΑΛΑΣ

Home » ΕΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑMEΑ ΑΠΟ ΤΟ EYRO TAXI ΚΑΒΑΛΑΣ

Ειδικό όχημα για ΑμεΑ από το Euro Taxi

Το νέο όχημα αξίας 35.000 ευρώ κυκλοφορεί πλέον στους δρόμους της Καβάλας αλλά και της εύρυτερης περιοχής.
Ακόμη ένα αγαθό, αυτό της μετακίνησης θα μπορούν να απολαμβάνουν τα ΑμεΑ στην πόλη της Καβάλας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς το Σάββατο το μεσημέρι στην Πλατεία Καπνεργάτη πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Προκόπιο, ο αγιασμός του νέου ειδικά διαμορφωμένου οχήματος από το σωματείο Euro Taxi για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Πραγματικά ένα όχημα το οποίο έχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή και άνετη μετακίνηση όσων το χρησιμοποιούν, ενώ θα επανδρώνεται από συγκεκριμένο προσωπικό, καθώς οι οδηγοί έχουν εμπειρία ετών και από μετακινήσεις μαθητών ΑμεΑ.
Ο πρόεδρος του Euro Taxi Καβάλας κ. Δημήτρης Κουνατίδης, ευχαρίστησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προβολή, τόσο της εκδήλωσης αλλά και της γνωστοποίησης προς το κοινό ότι η Καβάλα διαθέτει ένα τέτοιο όχημα για να ικανοποιεί τις ανάγκες των ενδιαφερομένων, λέγοντας ότι «μετά από πολύμηνες προσπάθειες επιτέλους το όχημα βρίσκεται στους δρόμους της Καβάλας. Σε αυτή την προσπάθεια οι συντελεστές ήτανε πολλοί. Θέλω να ιδιαίτερος να ευχαριστήσω τον πρώην νομάρχη Καβάλας κ. Θόδωρο Καλλιοντζή ο οποίος μας βοήθησε εμπράκτως σε οποιοδήποτε επίπεδο. Τον γνωστό επιχειρηματία κ. Θόδωρο Χατζηχρήστο, τον κ. Βαγγέλη Παππά από την Kavala Oil και όλους τους συναδέλφους που βάλανε το χέρι στην τσέπη τους για να κυκλοφορήσει αυτό το αυτοκίνητο. Η δικιά μας η πρόθεση δεν αποβλέπει να έχουμε οικονομικό όφελος. Εμείς την κοινωνική προσφορά την καταθέτουμε η οποία ξεκινάει από μηδέν ευρώ και φτάνει σε δισεκατομμύρια. Εγώ δε λέω να έχει πολύ δουλειά αλλά είναι απαραίτητο και θα δώσουμε διέξοδο σε ότι αφορά τα ΑμεΑ. Εμείς σαν Euro Taxi Καβάλας πρωτοπορούσαμε, πρωτοπορούμε, και θα πρωτοπορούμε και πάντοτε, οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στις μεταφορές δεν θα τσιγκουνευτούμε σε ότι αφορά ποσό και ποιότητα στις μετακινήσεις».
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας Μάκης Κρεμμύδας αυτό που ζητάνε είναι το κόμιστρο να είναι χαμηλότερο για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν χρήση του οχήματος με περισσότερη άνεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος για μια μετακίνηση μέσα στην πόλη ανέρχεται στα 7 ευρώ.
Εδώ αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι το κόστος του ειδικού οχήματος ανέρχεται στα 35.000 ευρώ.
Τέλος το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές κ. Δημήτρης Παπουτσής και Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Αρχέλαος Γρανάς, ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης ο δήμαρχος Καβάλας κ. Κωστής Σιμιτσής, ο πρώην νομάρχης κ. Θόδωρος Καλλιοντζής, ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κ. Γιάννης Παπαδόπουλος καθώς επίσης περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top