ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Home » ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Νέα επιτυχία της Α.Δ.Καβάλας

Σε εξέλιξη εξάρθρωση σπείρας εμπορίας βρεφών

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που αποτελούν μέλη κυκλώματος πώλησης βρεφών, προχώρησαν χθες αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταπολέμησης της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση και των υπόλοιπων μελών της σπείρας.

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που αποτελούν μέλη κυκλώματος πώλησης βρεφών, προχώρησαν χθες αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταπολέμησης της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Οι αστυνομικοί, συγκεκριμένα, συνέλαβαν στην Ξάνθη έναν Έλληνα, κάτοικο της γειτονικής πόλης, ένα Βούλγαρο και μία νεαρή γυναίκα (σ.σ. 25 ετών) από τη Βουλγαρία, επίσης, επειδή επιχείρησαν να πουλήσουν το βρέφος που γέννησε η νεαρή Βουλγάρα σε υποτιθέμενο ζευγάρι αστυνομικών, έναντι του ποσού των 14.000 ευρώ. Οι δυο αστυνομικοί παρουσιάστηκαν, πριν από μερικές εβδομάδες, ως άτεκνο ζευγάρι στα τρία άτομα που προαναφέρθηκαν, τα οποία εμπλέκονται στο κύκλωμα.

Το “ζευγάρι” των αστυνομικών εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει το έμβρυο που κυοφορούσε η 25χρονη γυναίκα και κλείστηκε η συμφωνία. Η νεαρή Βουλγάρα εισήλθε, πριν από λίγες μέρες, στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Ξάνθης, όπου γέννησε το βρέφος. Την ίδια ημέρα πήγε στην κλινική το “ζευγάρι” των αστυνομικών και παρέδωσε το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Τότε έγινε η σύλληψη της γυναίκας και των δύο συνεργών της. Όπως είπε στον “Κ.Τ.” ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας, Μανώλης Λουπεΐδης, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν τέσσερα άτομα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπόλοιπων μελών του κυκλώματος που είναι Βούλγαροι. Ερωτηθείς πόσο καιρό δρούσαν οι συλληφθέντες, απάντησε ότι η Ο.Π.Κ.Ε. παρακολουθούσε τα άτομα αυτά μόνο τον τελευταίο μήνα και ότι περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση τους θα προκύψουν από την ανάκριση.

Πηγη www.k-tipos.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top