ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΣΤΗΝ 3η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Home » ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΣΤΗΝ 3η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
zygos kavala 3o dimotiko symboylio

Στο Χθεσινό  δημοτικό συμβούλιο παραβρεθήκαμε και πέντε έξι πολίτες που μένουν στο Ζυγό,εκπροσωπώντας μας όταν του δόθηκε ο λόγος μίλησε ο Ντέμης Κοτσακίδης.Δυστυχώς αυτό που διαπιστώσαμε είναι πάρα πολύ λυπηρό.
Δεν ξέρω ποιος ενημερώνει την δήμαρχο,αλλά αυτός που το κάνει έχει μεγάλη ευθύνη για την λάθος πληροφόρηση της.
Η δήμαρχος επικαλέστηκε ότι ο νομίατρος  κ Παπαδόπουλος είπε ότι δεν υπάρχει ανησυχία για τους κατοίκους,ότι όλα είναι εντάξει,μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο νομίατρος είπε ότι το νερό είναι έτοιμο για εμφιάλωση.
Η αλήθεια είναι σε ερώτηση που έγινε προς τον νομίατρο είπε ότι εάν τα νιτρικά είναι κάτω από το επιτρεπτό όριο μπορεί να επιτραπεί εμφιάλωση,έλα όμως που τα νιτρικά 11 μήνες το χρόνο είναι πάνω από το ανώτερο επιτρεπτό όριο.
Δεν της μετέφεραν ότι αγανακτισμένος ο νομίατρος σε πρώτο ενικό του είπε στον κύριο Ξανθόπουλο ότι δεν έχει τηρήσει ο δήμος της δεσμεύσεις του για ενημέρωση ως προς το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και τι εργασίες πρόκειται να κάνουν ώστε τα μην υπάρχει πρόβλημα στο νερό.
 Μα όταν υπάρχει τέτοιας μορφής παραπληροφόρηση τι περιμένουμε να λυθεί το πρόβλημα μας.
Όταν δημοτικός σύμβουλος σχίζει τις αφίσες που είχαν αναρτηθεί για την λαϊκή συνέλευση ώστε να μην ενημερωθούν οι πολίτες του χωριού μας και ενδεχομένως να μην παραβρεθούν στην συνέλευση,τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς τους ανθρώπους λύση;
Δυστυχώς οι αυλικοί της κυρίας δημάρχου κάνουν πιστεύω την μεγαλύτερη ζημιά,όσο τους έχει δίπλα της δεν μπορεί να παραχθεί έργο.
Εμείς πρέπει να εντατικοποιήσουμε τις δράσεις μας,να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για καθαρό νερό στα σπίτια μας.

Ακούστε την 3η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 2018 από το 59:40 λεπτό ως το 1:25:00 λεπτό τα συμπεράσματα δικά σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top