ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΑΓΓΑΙΟΥ-ΘΑΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Home » ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΑΓΓΑΙΟΥ-ΘΑΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Την δεύτερη Κυριακή, όπως άλλωστε αναμένονταν, θα κριθεί το αποτέλεσμα των εκλογών στους Δήμους Καβάλας-Παγγαίου-Θάσου αλλά και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Μόνο στον Δήμο Νέστου υπήρξε χθες βράδυ οριστικός νικητής, είναι ο νυν Δήμαρχος Σάββας Μιχαηλίδης με πολύ μικρή διαφορά 230 ψήφων από τον Βαγγέλη Τσομπανόπουλο. Στην Καβάλα ο Κωστής Σιμιτσής είναι πρώτος αλλά με άγνωστη διαφορά από τον Θόδωρο Καλλιοντζή εφόσον δεν υπάρχουν ακόμη και τώρα τα τελικά αποτελέσματα. Στα 148 εκλογικά τμήματα από τα 152 του Δήμου Καβάλας η διαφορά του κ. Σιμιτσή από τον κ.Καλλιοντζή είναι μικρότερη του 1%. Στις 3.30 σήμερα το πρωί ο κ. Σιμιτσής έκανε νέες δηλώσεις προβλέποντας νίκη με διαφορά άνω του 2%. Αντίθετη πρόβλεψη είχε καταθέσει λίγη ώρα νωρίτερα ο Θόδωρος Καλλιοντζής προβλέποντας ότι θα έρθει δεύτερος αλλά με πολύ μικρή διαφορά. Σε αυτό το θρίλερ για την απόσταση του πρώτου από τον δεύτερο ρόλο έπαιξε η αργή ροή των επίσημων αποτελεσμάτων με συνέπεια η ενημέρωση να γίνεται μόνο από τους συνδυασμούς κι έτσι να μην είναι έγκυρη. Στον Δήμο Παγγαίου στην δεύτερη Κυριακή μπαίνουν Φιλόσογλου-Ξουλόγης, στον Δήμο Θάσου όπου επίσης τα αποτελέσματα δεν είναι τελικά, φαίνεται να συνεχίζουν στην δεύτερη Κυριακή οι Μερέσης-Χατζηεμμανουήλ.

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ υπάρχει οριακή διαφορά 0,6% ανάμεσα στον πρώτο Γιαννακίδη και στον δεύτερο Παυλίδη. Το αποτέλεσμα αφορά το 86,25% των τμημάτων. Στον Νομό Καβάλας ο Ανδρέας Μπαλίκας ήρθε πρώτος καθαρά σε σχέση με τον Αρχέλαο Γρανά. Ο κ. Μπαλίκας στον Νομό Καβάλας έχει ποσοστό 41,9 % και ο κ. Γρανάς 38, 4%. Στους λίγους σταυρούς προτίμησης που καταμετρήθηκαν χθες βράδυ από τον συνδυασμό Μπαλίκα προηγούνται οι Κίμωνας Παπαδόπουλος, Θόδωρος Μαρκόπουλος, Σοφία Κερενίδου, Παύλος Ζησίμου κι από τον συνδυασμό Γρανά πρώτος έρχεται ο Λευθέρης Κωταϊδης. Ακολουθούν Παπακοσμάς, Γερομάρκος, Σταυρόπουλος. Στους σταυρούς προτίμησης στον Δήμο Καβάλας τα αποτελέσματα είναι ακόμη λιγότερα κι ανεπίσημα. Προηγούνται στον συνδυασμό Καλλιοντζή οι Βαγγέλης Παππάς-Τσαλουχίδης-Τσανάκα-Βακιρτζή και στον συνδυασμό Σιμιτσή οι Μιχαλάκης- Χριστοδουλίδης-Δημητριάδης Νίκος και Χατζηαναστασίου Τάσος.

Συνάντηση με τους συνεργάτες του θα έχει σήμερα ο Στάθης Εριφυλλίδης προκειμένου να αποφασίσει την στάση του την δεύτερη Κυριακή. «Είμαστε οι νικητές αυτών των εκλογών» είπε χθες βράδυ ο Άρης Βέρρος που διπλασίασε σε σχέση με το 2006 το ποσοστό της Νέας Πόλης. Τέλος ο Βασίλης Λιόγκας που έχει ποσοστό άνω του 10% καλεί τους ψηφοφόρους να καταδικάσουν Σιμιτσή-Καλλιοντζή και στην δεύτερη Κυριακή. Η αποχή στις χθεσινές εκλογές ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπέρασε και το 40%. Πηγη www.proininews.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top