ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ΗΘΟΥΣ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ

Home » ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ΗΘΟΥΣ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ
junior aris zugou aris zugou

Την Μεγάλη Τετάρτη η διοίκηση του Άρη Ζυγού σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδος Τουρασανίδη Λευτέρη οργάνωσαν τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν οι εξής ομάδες:Άρης Ζυγού,Ελπίδα Κρυονερίου,Δόξα Αμυγδαλεώνα,ΑΟ Ελαιοχωρίου και Ηρακλης Μυρτοφύτου.

Η πάρα πολλή καλή συνεργασία και το επίπεδο των προπονητών των ομάδων είχαν σαν αποτέλεσμα το τουρνουά,απο την στιγμή που δεν είχε και την ανταγωνιστικότητα που έχει ένα πρωτάθλημα,να διεξαχθεί σε ένα πολύ καλό και φιλικό κλίμα.

Όλα τα παιχνίδια είχαν διάρκεια 45 λεπτών έτσι ώστε οι ομάδες να μην κουραστούν απο τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι αγώνες ξεκίνησαν 5 μ.μ με τις ομάδες:

Άρης Ζυγού-Ελπίδα Κρυονερίου.Το Κρυονέρι προηγήθηκε πάρα πολύ γρήγορα με τον Μελισσόπουλο ο οποίος έκανε το 0-1.Στη συνέχεια στο 26 ο Άρης ισοφάρισε με κεφαλιά του Τόλη Μποζούρη.Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αλλά στο 37 ο Κεντιρτζής έκανε το 2-1 για τον Άρη και στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η ισοφάριση 2-2 από τον Αθανασιάδη που ήταν κατά την γνώμη μας το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Δόξα Αμυγδαλεώνα-ΑΟ Ελαιοχωρίου με το ματς να λήγει με το σκορ 0-0.

Ηρακλης Μυρτόφυτου-Αρης Ζυγού που 44 λεπτό το Μυρτόφυτο με τον Γκούρι Μάριο που έβαλε το μοναδικό γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Δόξα Αμυγδαλεώνα-Ηρακλης Μυρτόφυτου.Το Μυρτόφυτο μόλις στο 7 έκανε το 0-1 με τον Παπαζίδη Σωκράτη και στο 12 ο Αμυγδαλεώνας ισοφαρισε με τον Τσαρούχα Δημήτρη διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ελπίδα Κρυονερίου-ΑΟ Ελαιοχωρίου.Στο 19 το Ελαιοχώρι έκανε το 0-1 με τον Ορφανίδη Σίμο και στο 31 το 0-2 με τον Ορφανίδη Σοφιανό.0-2 ήταν και το τελικό σκορ.

Τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά ήταν το Αρης Ζυγού-Δοξα Αμυγδαλεώνα.Η Δόξα μόλις στο 7 προηγήθηκε με τον Ιωσιφίδη Άρη,στο 9 ισοφάρισε ο Άρης με τον Ζεφτερίδη Σάββα και 2 λεπτά αργότερα στο 11 προηγήθηκε το Ζυγός με τον Ιακωβίδη Άρη σε 2-1 και το τελικό σκορ 2-2 τον διαμόρφωσε στο 14 ο Τσαρούχας Δημήτρης της Δόξας Αμυγδαλεώνα.

Οι προπονητές των ομάδων χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεση τους με τα 14χρονα και τα 15χρονα να κλέβουν την παράσταση με το πάθος και την απόδοση τους.

Πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους προπονητές των ομάδων για το ήθος τους και συγκεκριμένα στον Τουρασανίδη Λευτέρη του Άρη Ζυγού,στον Γαβριήλ Γκέκα της Ελπίδας Κρυονερίου,στον Στυλιανίδη Ιορδάνη του Αμυγδαλεώνα,στον Κεκεντζή Πέτρο του Ελαιοχωρίου και στον Σαβάτη Τίμο του Μυρτόφυτου.

Τους ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή συνέχεια με τις ομάδες τους.

elpis kruoneriou doxa amugdaleona murtofito proponites elaioxwri

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top