ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ

Home » ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ
fruit imagescaolc07w

ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ

Με προβληματίζει η ανύπαρκτη εκκλησία,τα πανεπιστήμια,τα σχολειά ,οι εργοδότες ακόμα και οι δήμαρχοι του κάθε τόπου που δεν συμπαραστέκονται στα προβλήματα τον συνανθρώπων τους,και πώς θα γίνει αυτό θα μου πείτε;

Μαζεύοντας ο καθένας τα ακροατήρια του και να τους δώσει κουράγιο λέγοντας τους ότι ναι περνάμε δύσκολες μέρες,αλλά τις έχουμε περάσει και στο παρελθόν δύσκολα,και τα καταφέραμε.

Θα είμαστε μαζί σε αυτές τις δυσκολίες ο ένας δίπλα στον άλλο και όχι ο καθένας μόνος του και φοβισμένος από την αβεβαιότητα τα για το αύριο δεν το κάνουν όμως.

Αντιθέτως επειδή το πολιτικό μας σύστημα το αμφισβητεί πλέον ο περισσότερος λαός γεια τις λαμογιες που έχουν κάνει,προσπαθούν να μας παρουσιάσουν σαν συνενόχους λέγοντας ότι μαζί τα φάγαμε κατηγορώντας τους πάντες,από γιατρούς.μεγαλοδικηγόρους,πανεπιστημιακούς,μεγαλοεργολάβους ακόμα και τον απλό δημόσιο υπάλληλο,βάζοντας άδικους φόρους,ευνοώντας το κεφάλαιο,το μόνο που επιδιώκουν είναι να στρέψουν τον ένα πολίτη απέναντι στον άλλον..


Τέτοιες τακτικές της έχουμε δει στο παρελθόν στην κατοχή,στον εμφύλιο,και τελευταία στην χούντα και το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να σπάσουν τον κοινωνικό ιστό να χωρίσουν τους πολίτες σε δυο κατηγορίες τους φτωχούς και τους πλούσιους τους καλούς και τους κακούς τους νικητές και τους ηττημένους να βλέπουν μόνο το άσπρο και το μαύρο .

Με αυτό τον τρόπο θέλουν να κάνουν μια κοινωνία τεμαχισμένη αδύναμη δίχως κοινό μέλλον και όραμα .

Πηγη http://www.kavalacity.net/Αρθρολόγιο/Αρθρογραφία/Σκέφτομαι-και-γράφω/1607-Τους-βολεύει-μια-κοινωνία-τεμαχισμένη,-χωρίς-όραμα.html

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top