ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Home » ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
zygos images

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

για κοινή δράση και συντονισμό συλλογικοτήτων και πολιτών

ενόψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου

Tην 25 Μαρτίου 1821 «ένα μάτσο αγράμματων και αδαών χωρικών που μετά βίας μιλούσαν ελληνικά» (σύμφωνα με τον αναίσχυντο Αντιπρόεδρο της δωσίλογης κυβέρνησης της Τρόικας και των τραπεζών και εγγονό του δικτάτορα Πάγκαλου), αρνήθηκαν να είναι υποτελείς και να πληρώνουν χαράτσια στους Τούρκους Αγάδες και στους προσκυνημένους Έλληνες υποτακτικούς τους που τους καταδυνάστευαν και, δίνοντας ακόμη και τη ίδια τους τη ζωή, επαναστάτησαν για κάποια ιδανικά επίκαιρα μέχρι σήμερα, ειδικά στις μέρες μας. Εθνική Ανεξαρτησία, Ελευθερία, Παιδεία και μια καλύτερη ζωή για τις επόμενες γενιές.

Με την ψήφιση του Μνημονίου 2 και των εφαρμοστικών νόμων σαν να γύρισε αιώνες πίσω ο χρόνος και να έχουμε μια νέα σκλαβιά, όπου η Ελλάδα, βρίσκεται υπόδουλη στις αγορές και στους δανειστές μας.Χάσαμε τελικώς έναν πόλεμο που δεν δώσαμε ποτέ;

Θα μείνουμε λοιπόν με σταυρωμένα χέρια απλοί θεατές στον προκαθορισμένο θάνατο μας; Πολύ θα το θελαν, αλλά δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Αν το ΟΧΙ στην Νέα Κατοχή που βροντοφώναξε ο Ελληνικός Λαός την 28η Οκτωβρίου τους τρομοκράτησε και ανάγκασε τον Γιωργάκη σε παραίτηση βάζοντας μπρός το σχέδιο Β με την συγκυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου, το ΟΧΙ στο Νέο Ραγιαδισμό της 25ης Μαρτίου πρέπει να γίνει η κλωτσιά που θα τους διώξει μια και καλή από τον σβέρκο μας.

Οι δοσίλογοι, όλοι αυτοί που τόσα χρόνια εξαπατούν και καταληστεύουν και σήμερα ξεπουλούν την Ελλάδα, πρέπει να παραδοθούν στην χλεύη και την κατακραυγή του κόσμου. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να ατενίζουν από τις θέσεις των επισήμων τα παιδιά μας την ώρα που ετοιμάζουν γι’ αυτά το πιο μαύρο και ζοφερό μέλλον. Δεν έχουν πλέον τη νομιμοποίησή τους από το λαό γιατί δεν εκφράζουν τα κοινωνικά και πολιτικά συμφέροντα του και έτσι δεν μπορούν να αντιπροσωπεύουν κανέναν πια και γι’ αυτό πρέπει να φύγουν.

Για τον σκοπό αυτό και για την οργάνωση του κόσμου της Καβάλας σαν μια γροθιά προκειμένου να πάρουμε όλοι μαζί μέρος στην Διαμαρτυρία της 25ης Μαρτίου,

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

σε μια ευρεία συνάντηση για να συντονίσουμε την Δράση μας

Δευτέρα 12/03, 8μμ στον πολυχώρο ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ (Βότση 10, πίσω από το Εσπέρια)

Φίλοι και συμπολίτες. Αυτό που φοβούνται είναι η ενότητα μας. Είμαστε πιο κοντά στη νίκη απ ότι πιστεύουμε. Ο εχθρός λυσσά, αλλά είναι ήδη χαμένος. Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Την 25η Μαρτίου, στα χνάρια των προγόνων μας, έχουμε μια Ιστορία να γράψουμε.

Ας τη γράψουμε έτσι, ώστε οι απόγονοί μας να μιλούν με περηφάνια για μας.

Ναι, όταν είμαστε ενωμένοι, η Νίκη είναι δική μας.

Κίνηση Πολιτών Ενάντια Στα Χαράτσια

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top