ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΩΜΑ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Home » ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΩΜΑ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
pontiakos sillogos anaparastasi pontiakou gamouu

Ο ποντιακός Σύλλογος Ζυγού διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων 11 και 12 Μαΐου παραμονή και ανήμερα του αποστόλου Θωμά πολιούχου της ενορίας μας.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην πλατεία του Χωριού με όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν τα πανηγύρια από μικροπωλητές που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μέχρι φυσικά το γλέντι,που πιστεύουμε θα αφήσει όλους τους επισκέπτες ευχαριστημένους.

Το Σαββάτο 11 Μαΐου στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθει παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος ΜΠΆΝΤΑ ΤΈΤΟΙΑ, και ποντιακό σχήμα Λύρα τραγούδι ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στο νταούλι ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθει η αναβίωση αναπαράσταση του ποντιακού Γάμου όπου γίνετε ανελλιπώς εδώ και 37 χρόνια διχνοντας ότι οι χωριανοι μας δεν ξεχνουν τις ριζες τους και κρατουν ζωντανα τα ηθη και τα εθιμα μας.

Φέτος θα δούμε και την δυναμική παρουσία του χορευτικού του συλλόγου μας ( όλων των ηλικιών ) αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γινεται και σε αυτόν τον τομέα.

Την Κυριακή λύρα θα παίξει ο ταλαντούχος συγχωριανός μας Δημήτρης Σουλτίδης και νταούλι ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Πριν την έναρξη θα χορέψουν ποντιακά συγκροτήματα ώρα έναρξης της αναπαρασυασης του ποντιακου γαμου 4 το απόγευμα και στο τελος της εκδηλωσης το πατροπαραδοτο Κεσκεκ.

Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ με φαγητό και ποτό.

anaparastasi pontiakou gamouuuuanaparastasi pontiakou gamouanaparastasi pontiakou gamouuu

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top